Шукаєте дистрибютор конвеєрної стрічки?Крокус Промсервіс допоможе

Шукаєте дистрибютор конвеєрної стрічки?Крокус Промсервіс допоможе

Як міжнародний дистриб'ютор і виробник конвеєрних стрічок, Крокус Промсервіс пропонує індивідуальні конвеєрні стрічки, модульні пластикові ремені, модульні плоскі ремені, уретанові зубчасті ремені і моторизовані шківи.

Але з такою кількістю дистриб'юторів конвеєрної стрічки на вибір, чому вибирають Крокус Промсервіс ?  

1. Сервіс

Всі говорять про сервіс, але ми ставимо сервіс не на додану вартість або запізнілу думка, а скоріше на ядро всього, що ми робимо. Наші фахівці готові допомогти вам на кожному етапі шляху; від аналізу процесів до замовлення, доставки і подальшого обслуговування та підтримки. Наші фахівці з установки і парк автомобілів швидкого реагування готові задовольнити ваші нагальні потреби 24 години на добу, 365 днів у році.   
  • Встановіть всі ремені, незалежно від виробника 
  • Нескінченні ремені плоскі зрощування 
  • механічні кріплення 
  • Модифікації транспортера - бутси, бобишки і багато іншого 
  • реміня плоского ремонт 
  • шків відстає 
  • Відстеження ременя / усунення несправностей 
  • Огляди рослин

2. Можливість виготовлення на замовлення

Поєднання досвіду та інновацій Крокус Промсервіс надає креативні, нестандартні рішення по виготовленню для підвищення продуктивності вашого ременя. Крокус Промсервіс робить все це - зрощення, відставання, відсутність, відстеження плоского ременя, окантовка, численні конструкції шипів, поліуретанові покриття і покриття. Якщо вам потрібна проста мереживо або складна соціальна поліуретанова форма, Крокус Промсервіс може управляти всім проектом.   

3. Вибір та інвентар

Ми пропонуємо більше 200 видів конвеєрних стрічок, а також кілька «стандартних» шківів. Крокус Промсервіс може надати вам інноваційні рішення для ваших вимог конвеєрної стрічки і шківів.   

4. Розташування, місце розташування, місце розташування

Завдяки дев'яти об'єктах в Східній Європі, Крокус Промсервіс може задовольнити ваші потреби незалежно від розміру, галузі, складності та місцезнаходження.  

Наші експерти не тільки по телефону або електронній пошті, але також доступні для зустрічі з вами і розгляду ваших проблем і додатків.

Опубликовано: 24.03.2020 Новини