Економія коштів зі стрічкою конвеєрної з виробництва тортів

Економія коштів зі стрічкою конвеєрної з виробництва тортів

Плоский ремінь з механічним з'єднанням штифтів. Застосування: зубчасті ремені, використовувані на конвеєрі для тортів.

Компанія

Замовник - велика пекарня, яка виробляє десертні продукти, такі як торти, тістечка, чізкейк аналогічні вироби. Ця програма являє собою складальну лінію, де вони збирають багатошарові тістечка. У зелених зубчастих ременях знаходяться лотки, в які відправляються тістечка, а в білому пекарському поясі - самі тістечка.

Завдання

Цей пояс був постійною проблемою для них. Слизький характер лотків вимагає використання конвеєрної стрічки з покриттям з ПВХ, але вони також пред'являють жорсткі вимоги до прання і санітарним умовам. В результаті вони змушені змінювати конвейрного стрічку, плоский ремінь кілька разів (кожні 8-10 місяців) через дезінфікуючих хімікатів, розтріскуються покриття ПВХ.
7.jpg

Раніше вони купували нескінченні плоскі ремені і конвеєрну стрічку у перекупателей. Ремені дуже довгі (22660 мм), і розбирання на конвеєрі і заміна ременів плоских так і конвеєрну стрічку зазвичай займали 6 годин. Я деякий час дзвонив менеджеру з технічного обслуговування, і він, нарешті, дав мені можливість і показав мені цю проблему.

Рішення

Ми запропонували цим предпріяютію еквівалентний ремінь тему що вони хотіли, але з механічним зрощенням шеврони (DDT 10 мм з 1 мм синім ПВХ покриттям). Їм відразу сподобалася ідея і замовили пару такої стрічки конвеєрної і ременів плоских, щоб спробувати. Після отримання клієнт повідомив, що час на установку конвеєрної стрічки склало від 6 годин до 30 хвилин.
8.jpg

Результати / Підсумки

Оригінальний ремінь, який їм продали, проіснував близько 6 місяців, а потім у них почалися проблеми з тріщинами на ПВХ-покритті (як і очікувалося). Щоб усунути проблеми з тріщинами, ми вирішили спробувати конвеєрну стрічку - ремінь 10 мм без насічок. конвеєрна стрічка без насічок прослужила більше 5 років і дозволив клієнтові заощадити. Від вартості транспортерної стрічки до великої кількості трудовитрат, зекономлених завдяки простоті установки, до отримання 5 років терміну служби кожного ременя в порівнянні з 10 місяцями - це стало величезною економією для клієнта.
Опубликовано: 26.03.2020 Новини