Стрічка конвеєрна на тканини БКНЛ

Стрічка конвеєрна на тканини БКНЛ

Транспортерна стрічка використовується на багатьох виробництвах для переміщення сипучих матеріалів, кускових вантажів, вугілля та інших гірських порід.
Транспортування забезпечується завдяки конструкції конвеєрної стрічки, установки роликових опор. По конструкції стрічки складаються з декількох елементів, а саме гумової обкладки, гумові і тканинні прокладки, а також неробочі гумові обкладки.

Для використання конвеєрної стрічки необхідна наявність хоч однієї тягової прокладки, щоб вона працювала на конвеєрі. Для покриття транспортерної стрічки використовуються різні види матеріалів, які як силікон, поліолефін і інші. На ринку представлено кілька різних видів транспортерних стрічок, які мають гумовотканинні покриття. Щоб купити конвеєрну стрічку, яка підійде саме для вашого підприємства необхідно ознайомитися з класифікацією транспортерних стрічок і порадитися з професіоналами нашої компанії. Говорячи про сферу застосування даного обладнання варто відзначити можливість транспортування кольорових металів великих розмірів, колод та інших матеріалів.

Конвеєрні стрічки повинні мати високу міцність, оскільки застосовуються в різних сферах, постійно підлягають навантаженні. З урахуванням сфер застосування верхнє покриття стрічки повинно бути виготовлено з міцної тканини, найчастіше використовується поліестер. Дані стрічки можна використовувати на великих підприємствах оскільки вони мають високу міцність, опірністю до високих навантажень, еластичність дозволяє перевозити на стрічці високогабаритних вантажі.

Стрічка конвеєрна на тканини БКНЛ використовується у виробництві для сипучих матеріалів і штучних вантажів. Верхня поверхня може бути грубою, так званої обкладанням. Щоб купити стрічка конвеєрна на тканини БКНЛ повинна відповідати цілям вашого виробництва.

Існує кілька типів конвеєрних стрічок, які можна розділити відповідно до їх призначення:


• Для роботи на шахтах використовуються спеціальні стрічки, зі зниженою можливістю загоряння.
• При роботі в умовах низької температури до мінус 60 градусів використовується морозостійка стрічка
• Для перевезення вантажів з температурою до плюс 200 градусів стрічка повинна володіти теплостійкість
• У харчовій промисловості, де передбачається контакт стрічки з продуктами необхідно вибирати обладнання з спеціальним покриттям, яке при взаємодії з продуктами не викликає хімічних реакцій
• При необхідності транспортування різних масел і палив, стрічка повинна володіти стійкістю до даних речовин
• Популярністю користуються стрічки загального призначення завдяки своїй універсальності, оскільки можуть використовуватися на підприємствах різного типу

Крім призначення стрічок звертайте увагу на тип каркаса:
• Гумовотканинні є найпоширенішим видом стрічок. Для каркаса використовується спеціальна тканина з міцним плетінням. Ви можете вибрати тканину для покриття натурального походження або синтетичне покриття.
• Гумотросові стрічки необхідні для конвеєрів з довжиною, що перевищує 300 м.п. Дані стрічки часто використовуються для транспортування великогабаритних вантажів.
З повагою,
адміністрація Крокус Промсервіс
Опубликовано: 21.09.2017 Статті